خرید مروارید تاپیوکا آلبالویی (آلبالویی بابل تی )

240,000 تومان

زمان ارسال : 3 الی 7 روز کاری

شکل : کروی

طعم : آلبالویی

وزن : 500 گرم

توضیحات

مرواریدهای تاپیوکا تقریباً به اندازه تیله های کوچک هستند و دارای بافتی کاملاً جویدنی هستند. بافت آن بسیار شبیه به موچی ژاپنی یا خرس های صمغی است. اگر می توانید رشته های ماکارونی و برنج بپزید ، قطعاً می توانید این مرواریدهای تاپیوکا را بپزید.

اینها سوالاتی است که مشتریان درباره آنها فکر می کنند …
“آیا جویدنی است؟”
“سفت است؟”
“آیا از بیرون جویدنی و از داخل سفت است؟”
“آیا اصلا جویدنی نیست؟”

مروارید تاپیوکا کاملاً جویدنی و کمی شیرین شده و مناسب برای قرار گرفتن در سبد غذایی خانوار است .قبل از پخت بسیار سفت و کاملا به شکل تیله می باشد اما پس از پخت کاملا نرم و ژله ای میشود.

مروارید های ما در طول روز کاملا تازه باقی میمانند

آماده سازی بسیار راحت و سریعی دارد.

فقط کافیه یکبار آن را تست نمایید.

این مرواریدهای تاپیوکا بوبا ، گلوله های کوچک قهوه ای تیره و جویدنی هستند که به صورت قهوه ای در ته چای های حبابی قرار می گیرند و از نشاسته تاپیوکا (آرد) تهیه می شوند – از ریشه کاساوا ، شکر قهوه ای و آب گرم. در کنار این مرواریدهای بوبا ، نوشیدنی ها می توانند شامل بوبا (که با شربت های طعم دار پر شده است) ، ژله های مختلف ، پودینگ ها و موارد دیگر نیز باشند.

اگر ما بتوانیم مروارید تاپیوکایی با کیفیت بهتر از محصول خودمان پیدا کنیم ، قطعا آن را پیشنهاد میدهیم . اما تا به حال پیدا نکرده ایم. برای اثبات فقط کافیست تا یکبار آن را امتحان کنید و خودتان قضاوت کنید.

توضیحات تکمیلی
وزن 0.5 کیلوگرم
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید مروارید تاپیوکا آلبالویی (آلبالویی بابل تی )”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نحوه اماده سازی

مراحل آماده‌سازی این مرواریدهای خوشمزه:

۱- به ازای هر یک پیمانه تاپیوکای خشک، ۷ پیمانه آب جوش تهیه کنید.
۲- یک پیمانه تاپیوکای خشک را به آب جوش اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله متوسط بپزید تا بافت آن قابل جویدن شود. پیشنهاد می‌شود جهت جلوگیری از به هم چسبیدن مرواریدها حین فرایند پخت، محصول را گاهی هم بزنید.
۳- شعله را خاموش کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید محصول پخته شده به مدت ۲۰ دقیقه در همان حال استراحت کند.
۴- مرواریدها را آبکشی کرده و سپس به ظرف حاوی آب سرد و قطعات بلورهای یخ انتقال دهید.
۵- پس از ۲ دقیقه مرواریدها را از آب خارج کرده و با شربت عسل، شربت قند و یا شربت شکر قهوه‌‌ای مخلوط کرده و مجددا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

پس از طی این مراحل، می‌توانید مرواریدها را مصرف کرده و یا آن‌ها را در ظرفی دربسته قرار داده و در جایی خنک و دور از نور آفتاب و در دمای اتاق نگهداری کنید.